Fodbold nyheder

Sloth: Blandet tid i AaB

Af Emil Bekker Henriksen

AaB-nyindkøbet Casper Sloth udtaler sig om sin første tid tilbage i Danmark.

Den tidligere AGF-spiller Casper Sloth skiftede i sommer tilbage til dansk fodbold efter en skidt tid i engelske Leeds. Det var en anden jysk klub, nemlig AaB, der sikrede sig aarhusianerens underskrift, og midtbanemanden udtaler sig nu om sin første tid tilbage i Danmark.

- Det har været lidt blandet, vil jeg sige. Jeg synes, det startede okay, og jeg spillede også nogle okay kampe, men de sidste par kampe har jeg ikke rigtig spillet og er røget lidt ind og ud. Hvorfor må du spørge træneren om, det er ham, der sætter holdet. Selvfølgelig kan jeg blive bedre, men jeg mangler naturligvis kamptræning. Det var derfor, jeg kom hjem, og jo flere kampe, du får, jo mere rytme finder du også. For mit vedkommende har det været meget ind og ud, og så bliver det ikke så kontinuerligt, siger Casper Sloth ifølge tipsbladet.dk.

Sloth udtaler i øvrigt, at han var blevet lovet mere, end han har fået.

- Uden at sige for meget, så kan jeg godt sige, at jeg havde forventet mere, men også fået fortalt inden, at der ville være lidt længere snor. Men sådan er det nogle gange, og jeg kan ikke gøre så meget andet end at klø på til træning og håbe, jeg snart kommer til at spille, tilføjer midtbanespilleren.

24-årige Sloth var i mandags i truppen til AaB's opgør mod Lyngby, men blev ikke skiftet ind.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik