Fodbold nyheder

Spelmann: Det er historie for Horsens

Af Nicolai Nordbo

En skuffet og skadet Martin Spelmann var tydeligt ærgerlig over, at måtte udgå.

En skuffet Martin Spelmann måtte lade sig udskifte af Pokalfinalen, efter en fibserskade sprang op, hvilket resulterede i, at han måtte se til fra sidelinjen i en times tid.

- Det var ikke sjovt. Der går en time, før vi begynder at spille fodbold, sagde en tydelig skuffet Martin Spelmann til Indkast.dk

Selvom Horsens pressede på til sidste mente han dog stadig, at det var fortjent at FCK vandt.

- FCK har jo som sagt de første 60. minutter. Da der mangler en halv time, har vi det hele, og jeg føler i hvert fald vi skulle ha scoret 2-3 mål, når vi nået så langt som vi er mod FCK, der stiller med det hold de gør.

Det at stå i en Pokalfinale viste sig at få stor betydning for hele Horsens-holdet.

- Vi smider mange bolde væk, og turde ikke spille det fodbold, vi plejer. Vi havde ikke lige den der vilje og ærgerrighed til tingene.

Der var dog også en vis stolthed at spore hos den hårdtarbejdende spiller.

- Selvfølgelig. Det er flot og historie for Horsens. Vi gjorde mange ting rigtigt, men vi gjorde også mange ting forkert. Men når vi lige kommer hjem, og sover på den, så tager vi den med stolthed. Nu fik vi en medalje i dag, og vi går efter en mere i ligaen. Det er vores næste mål, og den ligger vi til lige nu.

Pokalfinalen giver AC Horsens en vigtig lektion i at spille store kampe.

- Det tror jeg helt klart. Forhåbentlig kommer mange andre til at prøve igen i deres karriere. Der er nogle unge drenge, som lærer meget af det her.

AC Horsens møder søndag AGF hjemme i bestræbelserne på at få bronzemedaljer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik