Fodbold nyheder

Maurizio Sarri: Vi kan ikke vælge

Af Kasper Kristensen

Chelsea-manageren vil forsøge at gå efter Europa League-titlen og top-4 i Premier League i denne sæson

Chelseas sæson har ikke været en dans på roser. Alligevel har "The Blues" fortsat to muligheder for at få adgang til Champions League efter sommerpausen.

Maurizio Sarri har været under heftig kritik i denne sæson, og italieneren fortæller, at det ikke er muligt at vælge imellem Europa League og Premier League:

- I øjeblikket kan vi ikke tillade os at vælge, siger manageren til klubbens hjemmeside.

- Det er virkelig svært at komme i top-4 i Premier League, men det bliver selvfølgelig også vanskeligt i Europa League, når du når semifinalen. Du kan ikke forvente at få noget foræret, men vi må forsøge i begge. Vi har ikke råd til at vælge, udtaler Sarri.

Den italienske manager er også bevidst om spændingen i toppen af Premier League.

- De sidste fire-fem kampe bliver svære for alle hold, der slås for en plads i top-4. Ikke kun for os. Jeg tror, vi kan forvente nogle meget underlige resultater i den sidste del af sæsonen. Vi må bare kæmpe og se, hvad der sker til sidst, siger Sarri.

Chelsea ligger nummer fem i Premier League, men kan med en sejr over Burnley mandag aften spille sig op på en midlertidig tredjeplads.

I Europa League skal Chelsea møde Eintracht Frankfurt i semifinalen. Klubberne mødes 2. maj i Tyskland og 9. maj i England.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik