Fodbold nyheder

PL-træner: Deeney er Englands bedste

Af Silas Stage

Watford-træneren Javi Gracia er ikke bleg for at rose sin engelske kaptajn Troy Deeney.

Troy Deeney har lavet beskedne ni mål og fem assists i 29 Premier League-kampe. Alligevel har han vundet utrolig høj status hos sin spanske manager Javi Gracia, siden spanieren blev manager i starten af 2018. Faktisk mener Gracia, at Troy Deeney er intet mindre end Englands bedste angriber.

- Der er gode engelske spillere på den position, men jeg mener, at Troy er den bedste, sagde Javi Gracia til Skysports.

Watfords næste modstander er Arsenal, der besøger Vicarage Road i aften. Måske bringer opgøret Watford-Arsenal minder op hos nogle fodboldentusiaster. Det var netop efter et opgør mellem Watford og Arsenal, hvor Troy Deeney fejrede sejren med at sige til pressen, at Arsenal-spillerne manglede nosser. Hvor nogle ville anse det som kontroversielt og dumt af en anfører, mener Gracia, at det er de kvaliteter, der er med til at gøre Deeney til Englands bedste angriber.

- Min holdning er, at han altid viser den rette attitude, nogle gange kan han lide at sige nogle anderledes ting, men han viser altid en god attitude, og han er meget respektfuld.

Troy Deeney har været Watfords farligste mand i denne sæson med sammenlagt 11 mål og fem assists i 33 kampe, og det lader til at angriberen har fundet målformen her i sæsonens sidste fase, hvor han har lavet fire mål og tre assists i de seneste seks kampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik