Fodbold nyheder

FC Barcelona klar til sælge Coutinho?

Af Kasper Kristensen

Brasilianeren Philippe Coutinho og FC Barcelona lignede et perfekt match, da den vævre tekniker forlod Liverpool til fordel for FC Barcelona i januar 2018.

En perfekt trio med Lionel Messi og Luis Suárez eller en perfekt erstatning for Andres Iniesta. Det var forventningerne til Philippe Coutinho, da han ankom til klubben. Sådan er det dog ikke endt ud.

Ifølge Goal er FC Barcelona nu åbne for bud omkring 600 mio kroner, hvilket er langt mindre end købsprisen sidste år. Både Manchester United og Liverpool har flere gange vist interesse, men har senere hen trukket sig igen, da Coutinho ikke ønsker at flytte tilbage til England på grund af familiære årsager.

Nu står hovedstadsklubben Paris Saint-Germain klar til at tilføje endnu en brasilianer til deres brede trup. Flere af Coutinhos landsholdskollegaer som Neymar, Thiago Silva og Marquinhos står klar til at tage imod FC Barcelonas 26-årige brasilianer.

Ifølge Goal var Coutinho ikke interesseret i et skifte væk fra Barcelona i det seneste transfervindue, da han var opsat på at bevise sit værd. Siden januar har teknikeren ikke fuldført 90 minutter i en eneste kamp, og har ikke lavet nogen assist eller mål i La Liga.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik