Fodbold nyheder

Nyt Real-indkøb gør det svært for James

Af Jakob Hansen

James Rodríguez kommer højest sandsynligt ikke til at spille for Real Madrid i næsten sæson.

James Rodríguez er i øjeblikket på en to-årig lejeaftale med Bayern München, som dog slutter efter denne sæson. Derfor står han til at vende tilbage til Real Madrid, men det kan sagtens gå hen og blive uaktuelt for columbianeren. Med Reals indkøb af brasilianske Eder Militao har klubben nemlig allerede nået deres grænse for spillere udenfor EU, da truppen i forvejen indeholder brasilianske Vinicius og Rodrygo.

Hvis James skal returnere til Madrid, skal han derfor håbe på, at klubben vælger at udleje 18-årige Rodrygo eller selv gå efter at få et europæisk pas. Vinicius er helt sikkert i Zidanes planer for næste sæson, og derfor ser mulighederne ikke gode ud for James. Samtidig er Zidane tilbage i trænersædet, og James skiftede netop til Bayern med Zidane ved roret, da han ikke fik nok spilletid under franskmanden.

Dermed ligner det et farvel til den columbianske stjernespiller, som dog ikke kommer til at mangle muligheder. Både hans nuværende arbejdsgiver Bayern, Liverpool samt Manchester United bliver kædet sammen med den 27-årige midtbanespiller.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik