Fodbold nyheder

Top 6: Zidanes transfermål

Af Jakob Hansen

Real Madrid hentede i går Portos forsvarsspiller Eder Militao, men kongeklubben er ikke færdige på tranfermarkedet.

Real Madrid har haft en skuffende sæson, og derfor er Zinedine Zidane blevet hentet tilbage til hovedstadsklubben. Man forventer, at den franske træner vil forstærke truppen på flere positioner, og mange spillere kan også være på vej væk fra klubben.

Real Madrid-præsident Florentino Pérez har lovet Zidane mindst tre store indkøb, og derfor er der for tiden mange rygter om mulige Real Madrid-handler. Vi har lavet en top 6 over Zidanes største transfermål, som tæller hele fire franskmænd.


6. N'Golo Kanté

Kante er en af tre franske midtbanespillere på listen. Zidane vil uden tvivl forstærke den centrale midtbane efter sæsonen, og her er Kante ideel i oprydderrollen. I forvejen råder Real over Casemiro på den defensive del af midtbanen, men flere forskellige medier har skrevet om kongeklubbens interesse i Kante.


5. Nabil Fekir

Lyons midtbanespiller Nabil Fekir vil passe godt ind i den spanske La Liga. Franskmanden er god teknisk, sparker godt og har derudover et fremragende overblik. Han kan gå direkte ind og erstatte Toni Kroos eller Luka Modrić, som begge rygtes væk fra Madrid. Det engelske medie Daily Mail skriver i dag, at Real snart sender et bud afsted mod Fekir.


4. Sadio Mane

Real Madrid og Zidane har været kædet sammen med Sadio Mané. The Mirror skriver faktisk, at Mané var tæt på en aftale med Real da Zidane sidst var træner, og derfor er der igen pustet liv i rygterne efter Zidanes tilbagekomst. Real Madrid har manglet målfarlige kantspillere i denne sæson, og her vil Mané passe perfekt ind.


3. Paul Pogba

Zidane har flere gange været ude og lovprise hans franske landsmand Paul Pogba, og midtbanespilleren er eftersigende et af trænerens største transferønsker. Pogba har fået gang i karrieren efter Mourinhos afsked med Manchester United, og han bliver derfor en dyr herre, hvis det skal lykkes Real Madrid at hente ham til klubben.


2. Eden Hazard

Et af de mest vedvarende rygter i de seneste år er Eden Hazard til Real Madrid. Interessen er bestemt ikke blevet mindre siden Zidane er vendt tilbage, og Hazard skulle være en af franskmandens førsteprioriteter. The Sun skriver så sent som i dag, at Real Madrid vil byde 610 millioner danske kroner for belgieren, som ved flere lejligheder har talt godt om den spanske storklub.


1. Kylian Mbappé

Der har været mange rygter om Neymar til Real, men de rygter er noget nær forstummet efter Zidane er vendt tilbage. Det skyldes blandt andet, at den franske træner langt hellere vil have fingrene i Neymars klubkammerat Kylian Mbappé. Mbappé til Real vil være en kæmpehandel, men spørgsmålet er, om det overhovedet er muligt. PSGs stenrige ejere vil gøre alt for at beholde på deres stjernespiller, og prisen bliver derfor absurd høj. Dog forlyder det, at Mbappé ikke er ovenud tilfreds med tilværelsen i hans nuværende klub, hvor man igen i år blev slået ud af Champions League inden det for alvor blev sjovt.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik