Fodbold nyheder

Serie A-dukse jagter Real-back

Af Stefan Lindahl

Til sommer vil Juventus ifølge medie kæmpe for at hente Real Madrid-backen Marcelo.

Ifølge det italienske medie Tuttosport vil Serie A-duksene Juventus forsøge at hente Real Madrids venstreback Marcelo i sommer-transfervinduet. Italienerne vil angiveligt byde 335 mio. kroner for den 30-årige brasilianer.

Juves interesse i brasilianeren er ikke ny, og der har efter Cristiano Ronaldos skifte til den forsvarende Serie A-mestre i sommer været konstante rygter om et forestående skifte. Juventus er angiveligt klar til at betale Marcelo 89 mio. kroner om året. Juventus vil, ifølge mediet, finansiere handlen med et salg af den nuværende brasilianske venstre-back i Serie A-klubben, Alex Sandro, som tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League eller Paris Saint-Germain.

Marcelo kom til Real Madrid i januar 2007, og har først kontraktudløb i 2022. Brasilianeren har 475 kampe hos madrilenerne, hvor det er blevet til 88 assist og 36 mål. Tiden i Madrid-klubben har indtil videre indbragt blandt andet fire La Liga-titler og tilsvarende antal Champions League-titler.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik