Fodbold nyheder

Ståle: Solskjær passer godt til United

Af Ryan Svale

Ståle Solbakken følger sin landsmand, Ole Gunnar Solskjær, tæt i Manchester United og mener, at han passer godt ind i den engelske storklub.

Vikarierende Manchester United-manger, Ole Gunnar Solskjær, har fået en fornem start på tilværelsen i klubben. Klubben har således vundet rub og stub under nordmandens ledelse og han kunne dermed ikke have drømt om en bedre start på Old Trafford.

I FC København er Ole Gunnar Solskjærs start i Manchester United ikke gået ubemærket hen.
Således kigger klubbens manager, Ståle Solbakken, på sin landsmand bedrifter og kalder ham for et godt match til klubben:

- Han passer rigtig godt til Manchester United. Jeg kender jo Ole Gunnar godt, og han er både en rolig og afbalanceret person. Han forstår også at bruge folkene omkring sig, og så spiller han på de rigtige ting. Han spiller på Ferguson, han spiller på Mike Phelan, han spiller på klub-ideologien, han spiller på fansene, han spiller på sammenholdet, han spiller på alt det, som Mourinho måske ikke var så optaget af. Og så må vi se, hvor langt det rækker. Det bliver jo spændende, når han skal møde de bedste hold, siger FCK-manageren til Tipsbladet og fortsætter:

- Ole Gunnar er nok større i Manchester United, end ret mange i Danmark er klar over. I Norge ved man det godt, for der er indslag og sider i medierne hver dag om alle de situationer, der nu har været. Han er virkelig stor, og det er der mange grunde til.

I weekend kommer Ole Gunnar Solskjær på sin første store test som Manchester United-træner, når klubben søndag møder Tottenham på Wembley.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik