Fodbold nyheder

Medier: Serie A-klub vil have Balo

Af Stefan Lindahl

Serie A-klubben Sassuolo vil hente Mario Balotelli tilbage til italiensk fodbold allerede i dette transfervindue.

Medierne Sport og Calciomercato skriver i dag, at Sassuolo vil have fat i Nice-angriberen Mario Balotelli. Italienerens forhold til den nuværende cheftræner i klubben Patrick Vieira er ikke just positivt, og det har begge heller ikke lagt skjul på offentligt. Tidligere har cheftræneren kaldt Balotelli for en angriber under gennemsnittet.

Den 28-årige italiener er værdisat til 150 mio. kroner. Det forventes dog, at Nice kan lokkes til en mindre overgangssum, eftersom spilleren kan gå gratis til sommer, da hans kontrakt i den sydfranske klub udløber. Udover Sassuolo har også Parma været nævnt som mulig destination for angriberen. Det forventes dog, at Balotelli skal være villig til en løn-nedgang ved et skifte, da de angiveligt ikke er muligt for, hverken Sassuolo eller Parma at tilbyde ham 30 mio. kroner om året svarende til hans løn i Nice.

Nice er den klub, som Balotelli har scoret flest mål for i sin karriere. I denne sæson er det dog ikke blevet til et eneste i de ti ligakampe, han har fået. Tidligere har angriberen lavet mål for AC Milan, Inter, Manchester City og Liverpool. Han kom til Nice fra Liverpool på en fri transfer i 2016.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik