Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Selver Elezovic

Juventus vil hente Paul Pogba og Marcelo, og så har Manchester United udset sig klubbens første sportsdirektør i den spanske hovedstad.

Juventus har planer om at hente den nykårede verdensmester Paul Pogba og Real Madrid-backen Marcelo til næste sommer. (Tuttosport)

FC Barcelona har øjnene rettet mod en ny venstreback, hvor både Arsenals Nacho Monreal og Liverpools Alberto Moreno er faldet i catalanernes søgelys. (Mundo Deportivo)

Manchester Citys Ilkay Gündogan er villig til afvise henvendelser fra FC Barcelona for at forhandle en ny kontrakt med de engelske mestre på plads. (The Sun)

Napoli-stjernen Lorenzo Insigne har ifølge klubbens præsident, Aurelio De Laurentiis, en frikøbsklausul på i omegnen af 1,5 milliarder kroner. (Corriere dello Sport via Talksport)

Arsenal-nyindkøbet Stephan Lichtsteiner afviser, at han har overvejet et karrierestop på trods af den manglende spilletid for 'The Gunners'. Den 34-årige forsvarsspiller hævder samtidig, at han har en krop som en 28-årig. (Daily Mail)

Manchester United har udset sig Atlético Madrids sportsdirektør, Andrea Berta, som deres førsteprioritet til jobbet som den første sportsdirektør i klubbens 140-årige historie. (London Evening Standard)

Engelske John Terrys skifte til Spartak Moskva er gået i stå, da den 37-årige brite og dennes familie er kommet i tvivl om flytningen til den russiske hovedstad. Det sker endda efter, at parterne angiveligt var blevet enige om en etårig aftale med en årsløn på 15 millioner kroner til den tidligere Chelsea-kaptajn. (Daily Mirror)

Tyrkiske Fenerbahce ønsker at hente den tidligere Swansea-manager Carlos Carvahal ind som erstatning for hollandske Phillip Cocu, da sidstnævnte er kommet under pres i klubben efter blot ni kampe. (Sky Sports)

Den 34-årige tidligere Tottenham-profil og landsholdsangriber Darren Bent er interesseret i at spille for skotske Rangers, efter at hans kontrakt med Derby løb ud i slutningen af sidste sæson. (Talksport)

Den 28-årige italiener Mario Balotelli vejede 100 kilo - 12 kilo over den angivne vægt på 88 kilo - da han mødte op til den første træning hos sin franske klub Nice efter sommerpausen. (L'Equipe)

Chelsea-fløjen Willian fortæller, at han ikke ønskede at forlade Chelsea henover sommeren, trods rygterne om interesse fra FC Barcelona og Manchester United. (Sky Sports)

Sunderland overvejer at sagsøge rekordindkøbet Didier Ndong for ikke at møde op i klubben til denne sæson. 'The Black Cats' erkender, at de ikke ved, hvor den gabonesiske landsholdsspiller befinder sig. En lignende sag udspillede sig med forsvarsspilleren Papy Djilobodji, som først for nyligt mødte op på klubbens træningsanlæg efter ligeledes at være gået under jorden. (The Guardian)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik