Fodbold nyheder

Italienske giganter jagter guldfugl

Af Stefan Lindahl

De forsvarende italienske mestre Juventus og titel-aspiranterne fra Inter jagter den samme Fiorentina-guldfugl. Italiensk medie kalder det mastodonternes kamp om et af de største talenter i Italien.

I dag skriver det italienske medie Tuttosport, at de to italienske titel-aspiranter Juventus og Inter jagter Fiorentinas 20-årige højre-kant Federico Chiesa. Firenze-klubben formåede at holde på profilen i sommerens vindue, hvor de to klubber også var meldt meget interesseret i det italienske kæmpe-talent.

Mediet skriver ligeledes, at Inter længe har snakket med Viola-profilen, men at det kan blive en svær kamp for Milano-klubben, da Juventus har et godt forhold til Fiorentina. Det er også flere gange kommet til udtryk. Juventus fik lov til at hente Bernadeschi, der sammen med Chiesa var Fiorentinas offensive-fremtidshåb alt i mens, at klubben også siges at have første-ret til forsvars-talentet Milenkovic. Inter hentede i sommer en anden italiensk højre-kant i Sassuolo nemlig 25-årige Matteo Politano samtidig med, at ”Nerazzurri” også råder over den italienske veteran Candreva, hvis foretrukkende plads også er højre-kanten.

20-årige Chiesa kom til Fiorentina allerede som ungdoms-spiller, og kender derfor klub-filosofien, hvilket for Firenze-klubben er et vigtigt DNA at have i truppen. Han har repræsenteret klubbens første-hold i 74 kampe, hvor det er blevet til elleve mål og tretten assist. Højre-kanten fik i marts debut for de italienske A-landshold efter adskillige ungdomskampe for ”Gli Azzurri”. Chiesa har kontrakt med Fiorentina frem til sommeren 2022.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik