Fodbold nyheder

Medie: Juventus vil forlænge nu!

Af Stefan Lindahl

Flere Juventus-profiler er i sommeren blevet kædet sammen med et exit fra Torino-klubben. Det har Juventus tænkt sig at reagere på.

Ifølge Football Italia vil Juventus hurtigst muligt forlænge kontrakten med Miralem Pjanic. Torino-klubben er efter sigende bange for at miste midtbane-generalen til en anden europæisk topklub. Bosnieren vil ifølge mediet modtage nærmest en fordobling af sin nuværende løn. Samtidig vil man forlænge yderligere et år med spilleren, så han er Juventus-mand indtil 2021.

Som Indkast tidligere har skrevet, er også Alex Sandro en eftertragtet spiller i de europæiske topklubber. Paris Saint-Germain bød ifølge det italienske medie 447 mio. kroner på den tidligere Porto-back, men ”Bianconeri” afviste buddet. Det store bud og muligheden for en muligvis højere løn til Sandro har klubben valgt at reagere på ved at gøre en forlængelse med det offensive-back trumfkort til en topprioritet sammen med Miralem Pjanic.

Miralem Pjanic kom til Torino-klubben i sommeren 2016, hvor han siden har været en del af startopstillingen. Alex Sandro kom til klubben et år tidligere. Begge spillere var nøgle-figurere på det Juventus-hold der i 2017, tabte Champions League-finalen i Cardiff til Real Madrid.

Med indkøb af blandt andre Leonardo Bonucci, Joao Cancelo, Emre Can og Cristiano Ronaldo ligner Juventus et hold, der satser på øjeblikkelig triumf, og her bliver både Pjanic og Alex Sandro en vigtig del af den opgave. Med afgang af både Asamoah og Lichtsteiner virker det dog usandsynligt, at ”Bianconeri” vil lade endnu en back forlade klubben her blot to dage før, det italienske transfervindue lukker i.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik