Fodbold nyheder

Besic-transfer bryder sammen i 11. time

Af Daniel Fisker

Hasperne var næsten sat på det engelske transfervindue, da Muhamed Besics transfer til Middlesbrough brød sammen.

Muhamed Besic var ifølge rygterne så godt som Middlesbrough-spiller, da Deadline Day tog sin begyndelse. I hvert fald meddelte Sky Sports i løbet af formiddagen, at Everton og Middelsbrough var blevet enige med hinanden om en overgangssum på 50 millioner. Herefter manglede de efterfølgende forhandlinger mellem Besic selv og Middlesbrough samt det efterfølgende lægetjek. Så langt kom bosnieren dog aldrig.

Sidst på eftermiddagen, hvor hasperne næsten var sat på transfervinduet, kom det således frem, at transferen definitivt ikke ville blive til noget. For det første lykkedes det ifølge Sky Sports ikke for ”Boro” at blive enig med Besic om de personlige vilkår i en eventuel kontrakt. Derudover kunne parterne tilsyneladende heller ikke blive enige om agentens honorar.

Den bosniske landsholdsspiller tilbragte sidste halvdel af den forgangne sæson som lejesvend i netop Middlesbrough, som altså kæmpede med næb og klør for at gøre aftalen permanent. Klubbens manager Tony Pulis har efter al sandsynlighed været ivrig efter at få fingrene i den alsidige bosnier, i og med at klubben har solgt tre spillere på ti dage.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik