Fodbold nyheder

Italiensk stjernebytte under opsejling

Af Daniel Frimor

Juventus' administrerende direktør melder, at et par opsigtsvækkende skift er på vej.

Leonardo Bonucci forlod sidste sommer Juventus til fordel for AC Milan, men nu afslører Juventus' administrerende direktør, at en byttehandel, der også involverer Gonzalo Higuaín og Mattia Caldara, er ved at blive færdiggjort og sender Bonucci tilbage til Juventus.

ESPN melder, at Higuaín forventes at gennemføre sit lægetjek og skrive under på en 1-årig låneaftale med AC Milan senere i dag. Låneaftalen med Higuaín koster klubben 135 millioner kroner, men kontrakten indeholder også en købsklausul på yderligere 268 millioner kroner, og Milan kan således hente Higuaín permanent efter næste sæson, såfremt de ønsker det. Samtidig skifter den 24-årige centrale forsvarsspiller Mattia Caldara kvit og frit til AC Milan.

Både Higuaín og Caldara indgår som forhandlingsmidler for at bringe 31-årige Leonardo Bonucci tilbage til Juventus, blot ét år efter, at han forlod klubben. Gonzalo Higuains skifte skal måske ses i lyset af Juventus' køb af Cristiano Ronaldo, og Massimiliano Allegri udtrykker også, at han er mere ked af at miste Caldara:

- Han er ung, meget dygtig og professionel. Jeg er ked af at se ham forlade klubben, men sommetider er man nødt til at tage nogle valg i forhold til markedet. Jeg er sikker på, at han går en god fremtid i møde, udtaler Juventus-træneren om den opsigtsvækkende byttehandel mellem to af Italiens allerstørste klubber.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik