Fodbold nyheder

Durmisi raser imod Hareide

Af Torsten Brix

Betis-spilleren var en stor del af kvalifikationen, men fik ikke en VM-billet. Det forstår han ikke – blandt andet efter en sejr på Bernabéu.

- Jeg tror, at folk virkelig har misforstået, at fordi jeg er meget stærk offensivt, så er jeg automatisk ikke så god defensivt. Tror du ikke, at Jordi Alba og Marcelo ikke også ville lide på et hold, der ikke er spildominerende?

Sådan spørger Riza Durmisi i dagens udgave af BT. Venstrebacken blev kasseret til VM-slutrunden af Åge Hareide, der i stedet satsede på den højrebenede Jens Stryger Larsen samt Jonas Knudsen, der aldrig har spillet en kamp på landsholdet. I pressen blev kasseringen af Durmisi forklaret med, at han ikke var god nok defensivt, men det er hovedpersonen ikke enig i.

- Jeg kan kun sige, at man skal huske på, at jeg spiller i verdens bedste liga. I denne sæson har jeg med mit hold vundet 1-0 over Real Madrid på Bernabéu, og vi stoppede deres rekordstime på 73 kampe i streg med mål på hjemmebane. Der skal man ikke være dårlig defensivt, for så går det galt. Det skulle jeg hilse at sige. Vi sluttede meget overraskende som nummer seks i La Liga med Betis og er klar til Europa i næste sæson, og jeg spillede 24 af 38 kampe, 23 fra start. Så jeg synes, at jeg spillede mere, end folk herhjemme tror. Så det er ærgerligt at få at vide, at jeg ikke er stærk defensivt, siger Durmisi og afslutter:

- I og med at jeg ikke er med, har Åge valgt spillere, som er højrebenede på min position, samtidig med at han har udtaget spillere, der kan lange indkast, som jeg ikke kan.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik