Fodbold nyheder

Delaney: Det bliver sindsygt

Af Jonas Knudsen

Thomas Delaney glæder sig til søndagens kamp mod Rumænien i Parken, hvor kvalifikationen til VM-playoff eller VM skal sikres.

Danmark sikrede sig i går en vigtig 1-0-sejr ude over Montenegro i VM-kvalifikationen. Det betyder, at Danmark nu selv kan afgøre det i forhold til at sikre andenpladsen, mens en montenegrinsk overraskelse i Polen kan bane vejen for direkte kvalifikation til VM i Rusland.

Gårsdagens sejr kom i hus efter en hård fight, solid defensiv, og en fremragende scoring af den nyudnævnte målmaskine Christian Eriksen. Hans midtbanekollega Thomas Delaney er tilfreds, selvom det ikke ikke blev til skøn fodbold fra danskernes side.

- Jeg er fint tilfreds. Det er et andet hold, vi møder, end da vi er i Parken. Der er vi langt mere i kontrol, men resultatet er omvendt. Det er et fint hold og ikke så nemt at spille imod, men vi blæser stormen af i starten og er effektive. Men vi er på udebane og er foran 1-0, og det må vi også have in mente det sidste kvarter, hvor vi trods alt får to relativt store muligheder, lød det fra Thomas Delaney til DR Sporten efter kampen.

Nu er målet soleklart for Delaney, inden søndagens afsluttende hjemmekamp i Parken:

- Det bliver sindssygt. Det er skønt at spille hjemme, og vi kommer med kæmpe selvtillid. Vi skal have den kvalifikationsplads, det er der ingen tvivl om.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik