Fodbold nyheder

Bentancur: Messi er fra en anden planet

Af Stefan Thomsen

Det uruguayanske stortalent er ude med roser til manden, der i går nedlagde Juventus.

Barcelona fik i går hævn over Juventus, som i foråret sendte dem ud af Champions League i kvartfinalen med en samlet score på 3-0. I går aftes vandt Barcelona med de samme cifre, og som så ofte før var hovedarkitekten bag sejren Lionel Messi.

Med to mål var argentineren den afgørende spiller mod et Juventus-hold, der slet ikke formåede at neutralisere catalanerne og deres troldmand med nummer 10 på ryggen.

Overfor Messi stod blandt andet Rodrigo Bentancur, som højst overraskende fik sin første start for Juventus. Indtil videre har den 20-årige uruguayaner kun været benyttet som indskifter i to af de første tre Serie A-kampe siden sommerens skifte fra Boca Juniors, men i går blev han valgt til startopstillingen, da Juventus manglede både Sami Khedira og Claudio Marchisio på den centrale midtbane. Mens det ikke gik holdet så godt, så var Bentancur tilfreds med egen indsats.

- Det var et skuffende nederlag, idet vi gav alt hvad vi havde, men det var ikke nok. Jeg er glad for min egen præstation, og de ting jeg gjorde. Naturligvis er Champions League anderledes end Copa Libertadores, idet tempoet er hurtigere og teknikken bedre, udtalte Bentancur til JTV.

Naturligvis gik Messis indsats ikke ubemærket hen hos Bentancur, som kun havde ros tilovers for Barcelonas stjerne.

- Messi er utrolig, en spiller fra en anden planet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik