Fodbold nyheder

Nulløsning mellem Roma og Atlético

Af Daniel Fisker

Der var lagt i kakkelovnen til et særdeles tæt opgør, da AS Roma havde besøg af Atlético Madrid. Det skulle vise sig at have hold i virkeligheden.

Det var gæsterne fra Atlético Madrid som startede med at vise initiativ fra kampens start. Niguez var centimeter fra at give ”Los Rojiblancos” en tidlig føring. Skuddet prellede dog af på træværket. Det første kvarter af kampen bød på flere gode Atlético Madrid-forsøg, mens AS Romas Diego Perotti stod for værternes bedste forsøg.

Den første halve time af kampen var ikke specielt nervepirrende, men så kom der gang i foretagendet. Det var fortsat Atlético Madrid og særligt Antoine Griezmann som stod for de mest lovende aktioner, mens Diego Perotti også var en evig trussel. Det blev dog ikke til et eneste mål i første halvleg, som dermed endte 0-0.

Anden halvleg bød ikke på de helt store chancer, før AS Roma-angriberen Edin Džeko fik sendt et skud af sted efter godt 75 minutters spil. Derudover var anden halvleg i aftenens topkamp i Rom fyldt med løse muligheder, som dog ikke førte til et eneste mål. Boldbesiddelsen, som stort set var fuldstændig jævnbyrdig, vidnede om, at tilskuerne på Stadio Olimpico havde været vidne til en tæt kamp. Atlético Madrid havde dog et utvetydig overtag, hvad angår skabelsen af muligheder. Gæsterne stod således noteret for ni skud på mål, mens den italienske hovedstadsklub kun havde præsteret et enkelt skud på mål.

AS Roma – Atlético Madrid 0-0 (0-0)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik