Fodbold nyheder

- Jeg ønskede, at Morata blev i klubben

Af Anders Moss Hansen

Real Madrid-træner Zinedine Zidane udtaler, at franskmanden ønskede, at Álvaro Morate blev i klubben fremfor skiftet til Chelsea.

Zinedine Zidane har accepteret, at han ikke har det antal angribere, som han ønsker i Real Madrid, da klubben ikke fandt nogen erstatning efter salget af Álvaro Morata til Chelsea.

- I mener nok, at vi mangler en nummer ni, og måske gør vi det. Men det var ikke muligt for os at få en, udtaler Zidane ifølge goal.com.

Den spanske angriber Álvaro Morata forlod Real Madrid fremfor Chelsea denne sommer, da han efter sigende var utilfreds med at være andet valg efter Karim Benzema.

- Det var en ærgerlig situation med Morata. Jeg ønskede, at han blev i klubben, men vi er nødt til at forstå, at han ønskede at spille mere og dermed skifte klub. Når alt kommer til alt, kunne vi ikke finde nogen erstatning.

Zidane har dog en masse tro på Mayoral, der lige nu er andet valg til angriberpositionen efter Karim Benzema.

- Jeg tror meget på Mayoral. Han er ung, han har vilje, og han er sulten. Vi har også Karim (Benzema, red.), men er han er ude nu. Det er sandt, at Gareth Bale kan spille på den position, men han er mere en kantspiller. Vi bruger de spillere, vi har, afslutter Zidane.

Alvaro Morata har fået en femårig kontrakt med Chelsea og kostede angiveligt den engelske storklub 600 millioner kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik