Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Søndagens internationale rygter

Cristiano Ronaldo har sagsøgt Juventus, to storklubber kan komme til at kæmpe om Xabi Alonso til sommer, og så kan Paul Pogba måske få revet sin kontrakt over. Få søndagens internationale rygter herunder.
FC Barcelona udviser nu også interesse i 23-årige Jadon Sancho, og meget tyder på at den engelske kantspiller skal væk fra Old Trafford snarest. (Sport)

Cristiano Ronaldo har sagsøgt sin tidligere klub Juventus, da den 38-årige portugiser skulle mangle 147 millioner kroner i lønudbetaling, som klubben ikke kunne give ham under Covid-pandemien. (Gazetta dello Sport)

Bayern München og Real Madrid vil angiveligt skulle duellere om Xabi Alonso, som har fortid i begge klubber. Klubberne overvejer en ny kandidat til trænerposten næste sommer, og har kig på den nu 41-årige spanier, som aktuelt er cheftræner for Bayer Leverkusen, hvor han har haft en meget succesfuld tid. (Mundo Deportivo)

Den 38-årige midtbanespiller Luka Modric’ første seniorklub Dinamo Zagreb vil gøre et forsøg på at hente den garvede kroatiske stjerne i Real Madrid til januar. (90min)

I samme forbindelse har Real Madrids cheftræner Carlo Ancelotti dog udtalt, at den spanske hovedstadsklub arbejder på at forlænge Modric’ kontrakt. (Fabrizio Romano)

Paul Pogba vil muligvis få sin kontrakt hos Juventus suspenderet. Det afhænger dog af udfaldet på efterforskningen af en dopingtest, som den 30-årige franske midtbanespiller har fået foretaget. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona har endnu ikke diskuteret kontraktforlængelser med deres 26-årige midtbaneprofil Frenkie de Jong. Hollænderen som i flere transfervinduer har været sat i forbindelse med Manchester United, har kontraktudløb hos Barca i 2026. (Marca)

Athletic Bilbao føler sig sikre på, at deres 21-årige spanske kantspiller Nico Williams vil skrive under på en ny kontrakt. FC Barcelona har dog også udvist interesse i den unge spanier, som har kontraktudløb næste sommer.

Liverpool og Manchester United er desuden også interesserede i Nico Williams. (Football Transfers)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER