Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Dagens engelske rygter

Chelsea's handel for Moisés Caicedo gik næsten i vasken i går aftes, da Liverpool bød en britisk transferrekord for Ecuadorianeren. Læs om dette og meget mere nedenfor.
Chelsea havde gjort Brighton’s Moisés Caicedo til en prioritetshandel denne sommer, men Liverpool bød højere for den ecuadorianske midtbanespiller. (Telegraph)

Tottenham vil overveje et chokerende bud på Chelsea-angriber Romelu Lukaku, hvis Kane gennemfører sit skifte til Bayern München. (Gazzetta delle Sport)

West Ham afventer en beslutning fra Harry Maguire om, hvorvidt han vil tage til klubben, efter der blev enige om en pris på 258 millioner kroner. (Mail)

Burnley er blevet enig med Aston Villa om en pris på 121 millioner kroner for den unge engelske midtbanespiller Aaron Ramsey, og der er indlagt en tilbagekøbsklausul i kontrakten. (Talksport)

Manchester City har fået at vide, at de skal betale West Ham 689 millioner kroner, hvis de vil købe Lucas Paqueta. (Teamtalk)

Chelsea har udløst en frikøbsklausul på 172 millioner kroner for Leeds-spiller Tyler Adams. (90min)

Chelsea er interesseret i den italienske midtbanespiller Marco Verratti, der ikke er en del af den nye PSG-træner, Luis Enriques planer. (Foot Mercato)

Everton har fået at vide af Leeds, at den italienske offensivspiller ikke er til salg, og klubben er nu tæt på at hente den 19-årige angriber Youssef Chermiti i Sporting. (Liverpool Echo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER