Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

De Zerbi håber at kunne holde på stjernerne med udsigt til Europa

Med en plads i Europa League håber Brighton-manageren at kunne holde de store stjerner i klubben i næste sæson.
Med en sejr i søndagens kamp på 3-1 over Southampton hjemme på Amex Stadium, har Brighton for første gang i deres historie sikret sig europæisk fodbold i næste sæson. Brighton har leveret et niveau i denne sæson, der har overrasket mange, og mange af spillerne er derfor blevet rygtet til noget større adresser, blandt andet i Premier League.

Grundet Brightons gode målscore i forhold til Aston Villas, som er de eneste der kan nå at hente dem på point, da de er tre point efter, er de så godt som sikre på en plads i Europa League i næste sæson. Netop en plads i Europa League håber manager, Roberto De Zerbi, kan være med til at holde på Alexis Mac Allister og Moises Caicedo, som ellers er nogle af de varmeste navne op til sommerens transfervindue.

- Det kan være den sidste kamp, men jeg ved det ikke. De kan have muligheden for at skifte klub, fordi de fortjener at spille på et andet niveau. Men nu kan vi tilbyde dem muligheden for at spille i Europa, fordi vores niveau er højere nu. Vi kan tilbyde dem en mulighed mere, siger Roberto De Zerbi til Sky Sports.

Brighton mangler to kampe i denne sæson, de spiller hjemme mod Manchester City onsdag aften, og så møder de Aston Villa på udebane i den sidste runde på søndag. Målforskellen ned til Aston Villa er inden kampen mod Manchester City på 16 mål, så det er næsten umuligt, at Brighton ikke skal spille Europa League i næste sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER