Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Carlos Zeca: Tiden er kommet til at sige farvel

Den skadesplaget midtbanespiller siger farvel til hovedstadsklubben efter seks år og to mesterskaber.
Carlos Zeca forlader FC København efter denne sæson, når hans kontrakt udløber med klubben, det bekræfter klubben på sin egen hjemmeside. Den 34-årige græker har været plaget af to langvarige knæskader i sin tid i FCK, hvilket også er årsagen til, at han ikke når at spille flere kampe for løverne, inden han forlader klubben senere på sommeren.

- Tiden er kommet til at sige farvel. Alle skal vide, at jeg har været meget glad for at være her og meget stolt over at have spillet for klubben og for fansene. Alle eventyr stopper på et tidspunkt, men indtil sæsonen er slut vil jeg være her og gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe holdet til at nå deres mål, sådan som jeg har gjort gennem alle årene. Og så ser jeg frem til at sige ordentligt farvel til alle næste søndag, siger Carlos Zeca.

Carlos Zeca har nået at spille 193 kampe for hovedstadsklubben, hvor det også er blevet til to danske mesterskaber. Den sidste kamp han spillede, var mod AGF den 2. oktober sidste år. Ifølge cheftræner Jacob Neestrup er Carlos Zeca også en person, man ikke kan undgå at holde af.

- Alle i og omkring F.C. København elsker Zeca – både som fodboldspiller og menneske. Han har aldrig sat sig selv først, men altid klubben og holdet. Det gør ham til den perfekte anfører og forbillede for alle. Han vil altid være en stor del af os, siger Jacob Neestrup.

Ifølge oplysninger som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af, skifter Carlos Zeca hjem til græske Panathinaikos, hvor han er blevet tilbudt en to-årig kontrakt, det var i selvsamme klub, FCK hentede Carlos Zeca tilbage i 2017. Zeca får sin officielle afsked foran klubbens fans den 4. juli, når FCK på hjemmebane mod Randers slutter sæsonen af.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER