Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(0 - 0)
AGF
FC Nordsjælland
P. Bjur (90)
L. Coulibaly (77)
Henrik Varbøl Andersen

Intens guld duel i Århus

Det var en intens og taktisk præget affære foran et udsolgt Århus Stadion, som i sidste endte med et point til hvert hold.
Med FC Københavns sikre sejr i Brøndby var der vigtige point på spil i Århus, hvor hjemmeholdet AGF tog imod FC Nordsjælland, som i den grad åbnede guldduellen i sidste runde ved at besejre netop FC København.

Det var gæsterne der lagde bedst fra land på det udsolgte Århus Stadion. Masser af boldbesiddelse men som så mange andre hold i denne sæson, så havde de svært ved at dirke hjemmeholdets defensiv op og skabe de åbne målchancer.

Vigtigheden af opgøret var tydelig, og ingen af holdene gav noget væk. Det var en taktisk domineret affære, hvor hjemmeholdet var tæt på efter 38 minutter, da Jacob Christensen var tæt på et selvmål, men stolpen reddede gæsterne.

Det hele sluttede, som det startede uden scoringer, og to hold som kunne være mest tilfredse med deres defensive arbejde i de første 45 minutter.

De århusianske værter kom bedre ud offensivt fra starten af anden halvleg, og med en livlig Mikael Andersson satte de Nordsjælland under pres. Flere gode muligheder blev det til inden stadionuret rundede en time.

Dødvandet blev brudt efter 77 minutter, da indskiftede Lasso Coulibaly kom foran Frederik Tingager og satte panden på bolden og ind bag Jesper Hansen. Blot fire minutter skulle ghaneseren bruge på banen, før han lignede en matchvinder.

AGF forsøgte, og Andreas Hansen diskede op med en forrygende parade på Sigurd Haugens afslutning. Hjemmeholdet fortsatte med at presse, og det gav et frispark på kanten af feltet, som Peter Bjur på fremragende vis krøllede i mål, og sendte Uwe Rösler i ekstase på sidelinjen.

Der blev ikke scoret yderligere i det intense opgør, og dermed måtte begge hold nøjes med et point hver. Favoritværdigheden til mesterskabet ligger nu igen i hovedstaden hos FC København, som i næste runde kan sende AGF ud af kampen om guldet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER