Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Emil Klovborg

AC Milan kigger på Arsenal-spiller

En 23-årig spiller fra Arsenals eget akademi kan være på vej videre i karrieren.
Den traditionsrige Serie A-klub AC Milan har rettet deres fokus mod engelske Arsenal, hvor spilleren Reiss Nelson i øjeblikket har sin hverdag, melder det italienske medie Calciomercato. Dette kan dog ændre sig til sommer, hvor den engelske kantspiller fra Arsenals eget akademi har kontraktudløb, og kan skifte til en ny klub på en fri transfer.

Tidligere har spilleren været meldt tæt på en ny aftale med London-klubben, men parterne er ikke blevet enige endnu, mens sommerens transfervindue nærmer sig i horisonten. AC Milan er usikre på fremtiden hos flere af deres offensive spillere, heriblandt deres profil Rafael Leão, hvorfor de kigger efter mulige tilføjelser til truppen.

Den 23-årige Reiss Nelson har tidligere vist glimt af et højt niveau på udlån hos klubber som tyske Hoffenheim og hollandske Feyenoord, men har ikke kunne kæmpe sig til en fast plads hos Arsenal. Med spillere som Bukayo Saka og Gabriel Martinelli foran sig i køen om spilletid, kan det være tid at søge nye græsgange. Hvis han vælger at lade sin kontrakt løbe ud, så skulle AC Milan stå klar med en kontrakt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER