Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Porto
Inter
Pepê (90)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: FC Porto - Inter

Der er udsigt til et dramatisk Champions League-brag mellem FC Porto og Inter, der skal kæmpe om videre avancement til kvartfinalerne. Her får du optakten.
Kommentar:
Her er der tale om en kamp, der nærmest ikke kan skuffe. Efter et tæt opgør i Italien er alt stadig helt åbent til returmødet tirsdag aften i Portugal.

FC Porto-spillerne kommer uden tvivl til at gå ind til kampen med fråde om munden. Det kan og skal ikke være anderledes på et fyldt Estádio do Dragão. Selvtilliden burde dog også være stor nok i forvejen - ikke mindst på hjemmebane, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag siden november. Det er imponerende.

Omvendt så vandt Inter selvfølgelig det første møde mellem de to hold med 1-0, hvorfor de italienske gæster naturligt nok går ind til kampen med fordelen. Den kan dog blive svær nok at holde fast i, da kritikken af "Nerazzurri" så småt er begyndt at indfinde sig. Dette skal især ses i lyset af resultaterne over den seneste måned, hvor det er blevet til pointtab i den hjemlige Serie A mod Sampdoria, Bologna og Spezia. Sidstnævnte vandt så sent som i fredags med 2-1 over Simone Inzaghis tropper.

Inter har dermed til opgave at rejse sig i Portugal ved her at booke en Champions League-kvartfinalebillet. Opgaven kommer dog til at blive ekstrem svær over for et tændt hjemmehold.

Karantæner og skader:
FC Porto må med sikkerhed undvære fire spillere i form af Evanilson, Joao Marcelo, Francisco Meixedo og Otavio, der er ude med skader. Derudover er Joao Mario tvivlsom.

Lidt bedre ser det ud for Inter, der kun har Dalbert og Robin Goosens på skadeslisten.

Bud på kampens profil:
Mehdi Taremi. FC Porto er tvunget til at score for at gå videre, og derfor er den iranske angriber et oplagt bud på kampens profil. Taremi står indtil videre i sæsonen noteret for 18 scoringer i alle turneringer for den portugisiske storklub.

Bud på kampens resultat:
2-1 til FC Porto i ordinær spilletid. Hjemmeholdet formår desuden også at trække det længste strå i enten forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

Kampen spilles på tirsdag d. 14/03 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3 Sport eller Viaplay. Kampens dommer er Szymon Marciniak fra Polen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER