Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Arsenal- og Chelsea-transfermål forlænger kontrakten efter mislykket skifte

Brighton ligger på en flot ottendeplads i Premier League og er med i spillet om europæiske pladser.
Både Chelsea og Arsenal bød store summer på Moisés Caicedo i januar. Den 21-årige ecuadorianer gik endda så langt som formelt at indgive sit ønske om at skifte fra sydkysten til en af de større klubber. Det skete i en udmelding på de sociale medier. Brighton stod dog fast og nægtede at sælge ham under deres ønskede pris.

Nu er der dog sket en overraskende udvikling for den unge midtbanespiller. Han har nemlig underskrevet en ny kontrakt med klubben, som han ikke endte med at skifte fra, Brighton. Caicedo var en af de lavest betalte spillere i truppen før forlængelsen, der løber til 2027.

- Det er en fantastisk nyhed for klubben, vores fans, for mig og vigtigst af alt for Moisés. Det vil gøre os stærkere, når vi bevæger os fremad mod vores mål på fodboldbanen.

Sådan siger Brighton-manager, Roberto De Zerbi om nyheden. Forlængelsen kommer til at besværliggøre eventuel transferinteresse for Caicedo, der kunne blusse op igen til sommer. Det står skrevet i stjernerne, at Caicedo skal videre til en større adresse på et tidspunkt. Hvem det ender med at blive, bliver spændende at følge med i.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER