Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Anklaget for seksuelt overgreb: Nu vil tidligere klub have kæmpeerstatning

Den brasilianske forsvarsspiller Dani Alves står anklaget for seksuelt overgreb mod en kvinde i Barcelona. Efter anklagerne kom frem, blev han fyret i sin mexicanske klub UNAM Pumas, og nu vil klubben have, at den brasilianske landsholdsspiller skal betale 34 millioner kroner i erstatning.
Dani Alves blev i januar anholdt for angiveligt at have begået et overgreb mod en kvinde i Barcelona. Efterfølgende er hans kone gået fra ham, og han er også blevet fritstillet af sin klub UNAM Pumas. Nu melder det brasilianske medie UOL, at den mexicanske klub har sendt et erstatningskrav til den tidligere Barcelona-spiller, og det krav lyder på 34 millioner kroner.

Ifølge UOL, så har Dani Alves nemlig haft en etik- og opførelsesklausul i sin kontrakt, der efter overgrebssagen giver UNAM Pumas mulighed for at kræve erstatning. Brasilianeren er på nuværende tidspunkt kun sigtet, og der venter stadig en retssag, hvor den officielle dom vil falde.

Dani Alves er en af de mest dekorerede spillere i fodboldhistorien, og han har vundet trofæer for kæmpeklubber som Barcelona, PSG og Juventus. Brasilianeren var også med sit land til VM i Qatar, hvor højrebacken fik spilletid i to af Brasiliens fem kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER