Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

“Ekstremt uretfærdigt”- Alan Shearer forsvarer udskældt Liverpool-stjerne

Alan Shearer forsvarer Darwin Nunez efter “ekstremt uretfærdige” kritik
Darwin Nunez første seks måneder i Liverpool kunne nemt forveksles med en rutchebanetur. Nunez tid i Liverpool har været præget af drama med flotte mål og røde kort.

Den 23-årige angriber har scoret 10 mål i 23 kampe for Liverpool, men kritikken har haglet ned over ham. Ifølge sportsanalysefirmaet Opta, har Nunez misset flest store chancer af alle Premier League-spillere (15). De forspildte chancer har givet Nunez den uheldige sammenligning med Liverpool-floppet Andy Carroll.

Alan Shearer, som er Premier Leagues mest scorende spiller nogensinde, mener dog kritikken er “ekstremt uretfærdig”.

- Det meste af det (kritikken, red) er dog groft uretfærdigt. Nunez er en moderne angriber i samme støbning som Mohamed Salah eller Sadio Mane snarere end en traditionel centerforward, og han er bestemt ikke et mål-monster som Haaland.

- Han har masser af tid til at blive en verdensklasse angriber, som alle hans egenskaber tyder på, at han kan blive. Han har masser af kyndige folk i Liverpool til at hjælpe ham med at nå dertil, heriblandt fansene, der fortsat bakker ham op.

- Indtil videre handler det om træningsbanen, at knokle, træne utrætteligt, finde tryghed i det arbejde og finpudse sine færdigheder. Han skal nok nå dertil, tilføjer Shearer ifølge Metro.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER