Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 0
(1 - 0)
FC Nordsjælland
Viborg
O. Antman (20), S. Adingra (57)
Daniel Fisker

FCN tager vigtigt skridt mod overlevelse

Der ventede FC Nordsjælland noget af en opgave, da Viborg søndag eftermiddag besøgte Farum, men Antman og Adingra sørgede for, at opgaven blev løst.
FC Nordsjælland og Viborg leverede en mildt sagt livlig start på søndagskampen i Farum, hvor det dog var hjemmeholdet, som kom frem til de største chancer. Nordsjællænderne bevarede initiativet i kampens første 20 minutter, hvorefter Antman satte et flot punktum for kombinationsspil, da han trak ind i banen og udplacerede Lund med et skud i det fjerneste målhjørne.

Værterne forsøgte at fortsætte det overlegne spil, men periodevis spillede nordsjællænderne over evne, hvilket Viborg ikke rigtig formåede at udnytte. FC Nordsjællands defensiv vaklede ikke desto mindre, når de offensive satsninger mislykkedes. Viborg – og Grot – gav FC Nordsjælland en forskrækkelse, da han sendte bolden på overliggeren efter en halv time, men værterne kunne gå til pause med en fortjent halvlegsføring.

Nordsjællændernes defensiv fortsatte med at vakle i begyndelsen af anden halvleg, da værterne fortsat satsede offensivt. Det var dog en af disse offensive satsninger, som gav pote efter knap en times spil, hvor Adingra blev spillet fri og kunne udplacere Lund i Viborg-målet.

FC Nordsjælland skiftede tilsyneladende taktik, da 2-0-føringen var en realitet. De offensive satsninger blev erstattet af en tilfredshed med tomålsføringen, hvilket blev understreget af, at nordsjællænderne stillede sig længere tilbage på banen. Gæsterne fra Viborg formåede dog ikke at udnytte deres spilovertag i anden halvleg, hvor viborgenserne slet ikke fik nok ud af deres tvivlsomme offensive indsats.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER