Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 2
(1 - 1)
Atalanta
Manchester U
J. Iličić (12), D. Zapata (56)
C. Ronaldo (45), C. Ronaldo (90)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Atalanta - Manchester United

Der er lagt i kakkelovnen til et hæsblæsende Champions League-brag fra Italien.
Kommentar:
Der var underholdning for alle pengene, da de to hold så sent som i sidste gruppespilsrunde krydsede klinger med hinanden i det nordvestlige England. Her havde Atalanta kampen i sin hule hånd efter en solid tomåls-føring fra første halvleg, men lige lidt rakte dette, da Manchester United leverede et inspirerende comeback i anden halvelg. "De Røde Djævle" tog derfor en meget vigtig 3-2-sejr foran et begejstret hjemmepublikum på Old Trafford.

Sejren har givet United gode forudsætninger forud for de sidste tre kampe i Champions Leagues gruppe F. i den sammenhæng kan en ny sejr over Atalanta tirsdag aften tage United meget tæt på videre avancement til knockout-fasen.

Det bliver dog heller ikke denne gang nogen nem opgave for Ole Gunnar Solskjærs tropper - tværtimod. Atalanta-spillerne kommer til at være sultne efter revanche, hvorfor man nok godt kan forvente at få en ligeværdig affære at se fra det italienske.

Karantæner og skader:
Atalanta må med sikkerhed se bort fra Berat Djimsiti, Robin Gosens, Hans Hateboer og Matteo Pessina, der fortsat er skadede.

Det ser straks bedre ud hos United rent skadesmæssigt, hvor kun Victor Lindelöf er meldt definitivt ude af stand til at spille. Anthony Martial forbliver tvivlsom.

Bud på kampens profil:
Cristiano Ronaldo. Ronaldo har afgjort de seneste to Champions League-kampe til Uniteds fordel i slutminutterne. Den portugisiske verdensstjerne er med andre ord et sandt fodboldfænomen, der bare bliver ved med at levere på det højeste niveau.

Bud på kampens resultat:
United fortsætter takterne fra weekendens sejr over Tottenham Hotspur, hvorfor det ender 1-2 i Bergamo.

Kampen spilles på tirsdag d. 2/11 klokken 21:00 og kan ses på Viaplay. Kampens dommer er Slavko Vinčić fra Slovenien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER