Liverpool
Manchester U
Daniel Jensen

Kæmpe derby endte som kæmpe fuser

Liverpool tog her til aften imod Manchester United på Anfield, og det endte 0-0 efter en kamp med få chancer.
Der var lagt op til det største ”North West Derby” i de seneste mange år, da Liverpool og Manchester United i dag tørnede sammen på Anfield. En direkte duel om titlen da Manchester United skulle forsvare deres førsteplads og deres forspring på tre point ned til Premier Leagues nummer tre, Liverpool.

Liverpool kom hurtigt ud og fik sat sig på spillet, mens Manchester United hele tiden lurede på kontraen med Marcus Rashford og Anthony Martial fremme på banen. Liverpool forsøgte sig, men de kom aldrig rigtigt tæt på at true David de Gea i Manchester-målet. En mand, der dog kom tæt på, var Bruno Fernandes, der efter en halvtime sendte et frispark fra kanten af feltet snært forbi Alissons mål. Tættere på kom ingen af holdene, og de kunne derfor gå til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg startede, som første halvleg sluttede, men i takt med uret tikkede tættere på de 90 minutter, kom Manchester United bedre og bedre med i kampen, og begyndte at have længere sekvenser på bolden. Det skulle næsten give pote, for efter 74 minutter kom Manchester United utrolig tæt på. Rashford drev bolden godt frem i venstresiden og fandt Luke Shaw, som kom i overlappet. Inde på midten fandt han Fernandes, men hans afslutning sad lige på Liverpool-målmanden, så de slap med skrækken.

Få minutter senere fik Liverpool endelig testet Manchester-målmanden, da Thiago forsøgte sig lang udefra, men David de Gea hev en god redning frem og afværgede situationen. Manchester United begyndte at presse mere på, og syv minutter før tid fik Paul Pogba kampens største chance. Han modtog bolden tæt under mål og sparkede resolut, men endnu en gang fik Alisson reddet Liverpool. Det endte også med at være kampens sidste chance, så det endte med en pointdeling på Anfield.

Manchester United fastholder dermed førstepladsen i Premier League, mens Liverpool fortsætter deres dårlige form, hvor man nu ikke har vundet fire kampe i streg.