Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Valencia-træner beholder sit job

Efter endnu en kamp uden sejr for Valencia fortalte træner Javi Gracia, at han har afleveret en ønskeseddel hos præsidenten, som tirsdag eftermiddag har valgt at beholde ham i jobbet.
Mandag aften spillede Valencia kun 1-1 mod Cadiz på hjemmebane og rykkede dermed ikke afgørende væk fra nedrykningspladserne, der puster den faldne storklub hårdt i nakken.

Efter opgøret fortalte træner Javi Gracia til de lokale medier, at han har afleveret en ønskeseddel hos klubbens præsident Anil Murthy med håb om, at ledelsen kan se, hvor alvorlig situationen er hos ”Los Che”.

- Jeg har fortalt, hvad holdets behov er. Jeg har allerede ved flere lejligheder sagt det til præsidenten, og han kender dem. Jeg lavede en liste over prioriteter (spillerindkøb) baseret på de økonomiske muligheder. Jeg ved ikke helt præcist, hvad mulighederne er. Herfra må klubben bestemme, hvilke spillere der kommer. Det er ikke mit ansvar. Jeg har ikke sagt nej til at hente nogle spillere. Jeg er ivrig efter, at vi får hentet nogle, fortalt Javi Gracia mandag aften.

Tirsdag var der planlagt to meget vigtige møder i klubben. På træningsanlægget mødtes træneren med sin stab og spillere, mens præsident Anil Murthy på hovedkontoret, havde møde med klubbens reelle ejer Peter Lim. Her blev Javi Gracias fremtid taget op til diskussion, og resultatet af den debat blev, at træneren fortsat er en del af klubben.

Ifølge AS beholder Anil Murthy og Peter Lim Javi Gracia, fordi de tror på hans arbejde, og fordi de på dette marked ønsker at styrke holdet. Ejerne ønsker at give træneren de nye spillere, som de ikke gav ham for et par måneder siden. Peter Lim er angiveligt sikker på, at Javi Gracia med de nye forstærkninger er i stand til at holde Valencias skib flydende sæsonen ud.

På rygtebørsen er blandt andre Christian Eriksen blevet sendt til det østlige Spanien, hvor han kan blive holdkammerat med landsmanden Daniel Wass.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER