Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
Lyngby
Vejle
StillingReferat
Henrik Varbøl Andersen

Uforløst bundopgør

To hold der ikke har smagt sejrens sødme i lang tid, bød hinanden op til bundopgør i Lyngby.
Bundopgøret i Lyngby mellem hjemmeholdet på sidstepladsen og Vejle på 10-pladsen, som kæmper med formen, var mellem to hold der trænger til en succes oplevelse. Gæsterne fra Nørreskoven har tabt deres seneste fire kampe, mens værterne har tabt deres seneste tre, og begge hold trængte i den grad til en succesoplevelse.

Det var dog småt med chancerne i det nordsjællandske, hvor hjemmeholdet bød sig mest til. Jens Martin Gammelby kom tættest på en scoring efter 34 minutter, men han bragede sin afslutning lige på Alexander Brunst i Vejle-målet.

Kort før pausen var det så gæsternes tur, da Allan Sousa opsnappede en for kort tilbagelægning fra Brian Hamalainen, men Thomas Mikkelsen i Lyngby-buret var hurtigt ude og forhindre chancen. En intens og chancefattig første halvleg gav ikke indtrykket af to hold med chancen for at bevæge sig væk fra bunddyndet.

Anden halvlegs start blev ikke meget bedre fra de to hold, som ikke havde mange afleveringer holdet imellem. Fejl på fejl afløste hinanden, og det lignede det, det var nemlig to bundhold uden den store selvtillid.

Efter 63 minutter var indskiftede Frederik Winther tæt på, da han fik foden på et indlæg, men igen stod Brunst det rigtige sted og reddede gæsterne. Chancerne tilfaldt som oftest hjemmeholdet, og ti minutter før tid fik Emil Nielsen så chancen, da han fik ram på et indlæg, men igen udeblev scoringen.

Uskarpe Emil Nielsen kunne med to minutter tilbage af opgøret havde sikret hjemmeholdet den fulde gevinst, men igen sparkede han sit forsøg forbi målet. Kort efter var det Christian Greko Jakobsen, der viste samme mangel på skarphed.

Dermed endte opgøret som det startede, og begge hold må nu vente til efter vinterpausen med at smage sejrens sødme i Superligaen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER