Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
2 - 1
(1 - 0)
Real Madrid
Villarreal
K. Benzema (29), K. Benzema (77)
V. Iborra (83)
StillingReferat
Christian Bang Jensen

Real Madrid spanske mestre

Med en 2-1-sejr over Villarreal og den tiende sejr i ligeså mange kampe efter coronapausen, kunne Real Madrid torsdag aften lade sig krone som spanske mestre.
På det lille Alfredo di Stéfano stadion i udkanten af det nordlige Madrid, blev der i aften uddelt et stort mesterskab. Med en 2-1-sejr over Villarreal sikrede ”Los Blancos” sig sin 34. La Liga-titel.

Efter en halv times spil begyndte de første cava flasker at poppe. Kroatiske Luka Modric brød et Villarreal-opspil, og omstillingen endte for fødderne af Karim Benzema, der sendte bolden mellem benene på Villarreal-keeper Sergio Asenjo.

Karim Benzema lukkede i anden halvleg både kampen og satte det sidste kirsebær på toppen af mesterskabskagen, da han på straffespark scorede sit 19 mål i sæsonen. Inden da prøvede den normale straffesparksskytte Sergio Ramos og den franske angriber at lave en smart detalje, hvor anføreren i stedet for at sparke sit 23. straffespark i træk ind bag en målmand trillede bolden til side, så angriberen kunne smadre frem og sende bolden ind bag Sergio Asenjo. Desværre for Real Madrid havde den franske angriber lidt for meget fart på i sit tilløb ind mod feltet, og derfor blev der dømt omspark. Her var der ingen fiksfakserier. I stedet sendte Karim Benzema bolden sikkert i netmaskerne til 2-0.

Selvom missionen så uoverskuelig ud for Villarreal, gav ”Den Gule Ubåd” dog ikke op, og Vicente Iborra fik da også pandet en reducering i mål efter et fremragende indlæg fra backen Mario Gasper, der fra midterlinjen sendte en lang bal op i hovedet på den tidligere Levante, Sevilla og Leicester-spiller.

I overtiden brændte det igen på foran Real Madrid-målet, men målmand Thibaut Courtois, der har været en magtfaktor i ”Los Blancos”-buret efter coronapausen, viste nok engang sin klasse.

Det blev ved stillingen 2-1, og dermed sikrede Real Madrid sig et suverænt mesterskab, hvor man efter coronapausen har spillet ti kampe og vundet samtlige ti.

Ved Cibeles-springvandet i det centrale Madrid var der på grund af corona-situationen i Spanien ingen officiel fejring, men et par ”Madridistas” var alligevel mødt op for at dekorere statuen med Madrid-flag som traditionen siger det.

Andetsteds tabte Barcelona på hjemmebane til Osasuna med 2-1, mens Atletico Madrid vandt 2-0 over Getafe i et Madrid-derby.

Alaves sikrede sig endnu en sæson med en 2-1-sejr over Real Betis og Mallorca tabte til Granada og forseglede sin nedrykning.

Leganes vandt i Bilbao, mens Celta Vigo tabte hjemme til Levante, hvilket betyder, at de to klubber på søndag stadig skal kæmpe for tilværelsen i La Liga. Her skal Celta Vigo op mod allerede nedrykkede Espanyol, mens Leganes skal møde de nykårede mestre; Real Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER