Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Casper Thestrup

Süle: Sikker på succes i Bayern

Niklas Süle føler sig klar til at spille sig blandt Carlo Ancelotti's bedste 11, når han skifter til klubben til sommer.
Hoffenheims talentfulde centerforsvarer, Niklas Süle, skifter til sommer til FC Bayern München for et beløb i omegnen af 149 millioner kr. Hos mastodonten i syd er konkurrencen om pladserne i det centrale forsvar hård, men den 21-årige tysker tror på, at han kan spille sig en fast plads i Carlo Ancelotti's defensiv.

- Jeg ville ikke have skiftet, hvis jeg ikke var overbevist om, at jeg vil få en masse spilletid og blive en succes, udtaler Süle til Bild.

Skal Süle's ambition gå i opfyldelse, må den unge tysker, i den kommende sæson, ”sjæle” spilletid fra etablerede stjerner som Jerome Boateng, Matts Hummel, Javi Martinez og Joshua Kimmich. Som udgangspunkt forventer Süle at det spækkede kampprogram kan give ham chancen.

- Bayern München spiller mange kampe hver sæson, fortsætter Süle.

- Det betyder ikke noget for mig, hvad andre folk siger og tænker. Det betyder noget, hvad min familie og venner føler.

Niklas Süle har været en integral del af Hoffenheims aktuelle placering som nummer fire i Bundesligaen i indeværende sæson, hvor stopperen har spillet 21 kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER