Fodbold nyheder

Arsenal 7-up mod Valencia

Af Torsten Brix

Angrebsduoen laver syv mål – imod tidligere Arsenal-spillere og Daniel Wass…

Inden torsdagens returkamp imod Valencia var Arsenal foran med 3-1 efter det første møde i London. De tre Arsenal-mål blev scoret af enten Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang, og sidstnævnte var også i oplæggerens rolle. De to Arsenal-angribere kom også i fokus torsdag aften på det stemningsfyldte Mestalla, hvor først Lacazette headede Aubameyang fri, så han kunne score ligeså kynisk, som Lacazette gjorde til 2-1.

Inden de to engelske mål havde Valencia lagt et voldsomt pres på Petr Cechs mål, hvilket også resulterede i et føringsmål af Kevin Gamerio. Den 32-årige angriber fik også fumlet målet ind til 2-2, men i opspillet lignede det, at Daniel Wass var off-side.

Udover danskeren havde Valencia de to kasserede Arsenal-spillere Francis Coqenlin og Gabriel i startopstillingen. Sidstnævnte kunne blot se til midt i anden halvleg, hvor Aubameyang gjorde det til 3-2 efter en god detalje af Ainsley Maitland-Niles. En god detalje lavede Aubameyang også, da han scorede til slutresultatet 4-2. Det gav en samlet sejr på 7-3 efter de syv engelske mål var lavet af enten Lacazette eller Aubameyang…Valencia – Arsenal: 2-4 (1-1)
1-0: Kevin Gamerio (11)
1-1: Pierre-Emerick Aubameyang (17)
1-2: Alexandre Lacazette (50)
2-2: Kevin Gamerio (58)
2-3: Pierre-Emerick Aubameyang (67)
2-4: Pierre-Emerick Aubameyang (87)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik