Fodbold nyheder

Slap af – Bo

Af Torsten Brix

Hobro-træner raser imod Bo Henriksens temperament på sidelinjen…

Efter opgøret har Hobro ikke scoret i fem Superliga-kampe i træk, og det kunne have ændret sig i overtiden, hvor en afslutning af Emmanuel Sabbi ramte holdkammeraten Pål Alexander Kirkevold - på målstregen. Men det sluttede 0-0... Igennem hele opgøret var der end ikke en håndfuld chancer indenfor målrammen – så derfor en kamp som man helst vil glemme – meget hurtigt!

Sådan skrev Indkast.dk i går i kampreferatet af Hobro mod Horsens, men efter kampen var der dog lidt drama, som kampen måske vil blive husket for. Efter kampen skulle Hobro-assistenten Michael Kryger have sagt følgende til Ritzau:

. Vi var på hjemmebane her, så Bo skal ikke tro, at han kan komme her og sætte dagsordenen. Hvis vi bare satte os ned på røven og lod Bo råbe, ville han vinde en smule, så jeg var nødt til at reagere. Jeg er sikker på, at nogle dommere bliver påvirket af ham. Det er godt lavet af Bo, for det skaber et pres.

- Der er nogle grænser, så da nogle hoverede over mine spilleres sikkerhed og hoverede over, at en af dem havde slået hovedet, så gik de over grænsen. Det er følelser, men vi skal opføre os ordentligt, og der er forhåbentlig nogle, der kan lærer noget af det.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik