Fodbold nyheder

Optakt: Man. United - Paris SG

Af Klaus Jensen

Denne kamp er en lækkerbisken for alverdens fodboldelskere. Det er simpelthen Champions League, når det er bedst.

Kommentar:
Det var nok de færreste Manchester United-fans, som fløj op af stolene og jublede af glæde, da Paris Saint-Germain kom op af hatten under lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i Champions League. Der er dog gået lidt mere end to måneder siden da, og som vi nok alle ved, kan der i fodboldverdenen ske meget på to måneder. Det har også været tilfældet her.

I starten af december lignede United et decimeret hold, men det er bestemt ikke længere tilfældet. Ole Gunnar Solskjær har på rekordtid fået gejsten, glæden og kvaliteten tilbage i spillertruppen, hvilket har båret frugt. United har i en længere periode været det klart mest formstærke hold i Premier League. Det er således blevet til hele 25 point i de sidste ni Premier League-kampe, hvilket er henholdsvis fem og syv point mere end, hvad Liverpool og Manchester City har formået at skrabe sammen.

United har altså, hvad der skal til for at spille lige op med PSG og tilmed vinde kampen. "De Røde Djævle" skal dog ikke se bort fra de individuelle færdigheder, der er at finde hos de franske gæster. Cheftræner Thomas Tuchel råder over flere verdensklassespillere, som kan afgøre tingene til PSG's fordel.

Der er kort sagt ingen grund til ikke at glæde sig til, hvad der meget vel kan udvikle sig til at blive en klassekamp på Old Trafford.

Karantæner og skader:
United går ind til kampen uden de helt markante skader. Det rødklædte hjemmehold kommer til at være uden Marcos Rojo, Mateo Darmian og Antonio Valencia, der alle tre har fået en rolle som marginalspillere på Old Trafford.

Skadessituationen ser straks værre ud for PSG. Den franske hovedstadsklub må undvære store stjerner som Neymar, Edinson Cavani og Thomas Meunier.

Forventede startopstillinger:
Man. United (4-3-3):


Paris SG (4-3-3):


Bud på kampens profiler:
Paul Pogba og Marcus Rashford har haft et nærmest telepatisk samarbejde på det seneste. Deres samarbejde bliver nøglen til at lukke op for PSG's forsvar.

Det skal desuden blive spændende at se, hvordan Angel Di Maria kommer til at præstere. Det er argentinerens første tur tilbage til Old Trafford, siden han forlod United i sommeren 2015. Måden han forlod klubben på var ikke vellidt hos United-fansene, så han kan derfor godt have udsigt til en svær aften i den røde del af Manchester.

Bud på kampens resultat:
United går ind til kampen med massiv selvtillid efter masser af sejre under Ole Gunnar Solskjær. 10 sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til under nordmandens ledelse, og det må selv et stærkt hold som PSG have respekt for. Samtidig ankommer PSG til Old Trafford uden Neymar og Edinson Cavani, hvilket kun vil være med til at fyre endnu mere op under United-spillerne. Indkast.dk tror på en 3-1-sejr til hjemmeholdet.

Formkurve:
Man. United:V-U-V-V-V
Paris SG:T-V-V-V-V

Seneste kampe Man. United:
2019-02-03LeicesterMan. United0 - 1
2019-01-29Man. UnitedBurnley2 - 2
2019-01-19Man. UnitedBrighton2 - 1
2019-01-13TottenhamMan. United0 - 1
2019-01-02NewcastleMan. United0 - 2

Seneste kampe Paris SG:
2019-02-03LyonParis SG2 - 1
2019-01-26Paris SGStade Rennais4 - 1
2019-01-19Paris SGEn Avant de Guingamp9 - 0
2019-01-12Amiens SCParis SG0 - 3
2018-12-22Paris SGNantes1 - 0

Kampen spilles tirsdag d. 12/2 klokken 21.00 og kan følges på TV3+. Kampens dommer er Daniele Orsato fra Italien.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik