Fodbold nyheder

Mirror: United vil have Milan-back

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie vil Manchester United handle i AC Milan til sommer, hvor klubbens ønske-spiller til højre back-positionen befinder sig.

Engelske Mirror skriver i dag, at Manchester United ønsker at handle i AC Milan til sommer. Det skulle angiveligt være højre backen Davide Calabria, som Manchester-klubben er faldet for. Italieneren skal efter sigende bruges som erstatning for Antonio Valencia, der til august bliver 34 år.

Tanken med Calabria er ifølge mediet, at Milan-backen i den engelske traditionsklub skal danne makkerpar med Diego Dalot langt ud i fremtiden. Mediet spår ligeledes i, at United vil lade Valencia gå gratis til sommer for at give plads til den italienske U21-landsholdsspiller.

Calabria har været i Milan siden sine ungdomsår, og er et produkt af milanesernes egen talentudvikling. Ifølge Transfermarkt er italienerens værdi 150 mio. kroner, hvilket er en firdobling på 14 måneder. På Milans førstehold har Calabria spillet 79 kampe og scoret to gange. Det ene mål mod Roma og det andet mod Napoli begge gange på udebane.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik