Fodbold nyheder

Pochettino: Ikke nyt stadion denne sæson

Af Jakob Hansen

Mauricio Pochettino tror det bliver svært for Tottenham, at skifte til det nye stadion inden den nuværende sæson er ovre.

Tottenham præsenterede den anden dag en ny udsættelse af deres nye stadion, og derfor er det tvivlsomt om klubben overhovedet når at spille en kamp på det inden sæsonen er omme. Oprindeligt skulle "Spurs" allerede have spillet der fra august måned, men utallige udsættelser har sat en kæp i hjulet for London-klubben.

Man håber i øjeblikket på, at hjemmekampen mod lokalrivalerne fra Arsenal den 2. marts kunne blive indvielsen, men det ser ikke lovende ud. Tottenham-manager Pochettino tror efterhånden heller ikke på det.

- Min mavefornemmelse er at det bliver svært at nå, men jeg håber selvfølgelig på det bedste, siger han ifølge The Guardian.

- Jeg vil helst ikke tænke for meget over det. Mit ønske er, at vi når at spille der inden sæsonen er slut, men vi må se hvad der sker, fortsætter argentineren.

Hvis Tottenhams nye hjemmebane står klar til kampen mod Arsenal den 2. marts, har klubben herefter fem hjemmekampe i Premier League, som kan flyttes fra Wembley.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik