Fodbold nyheder

Sky: West Ham afviser Valencia

Af Bertram Christensen

Den mexicanske angriber Javier Hernández skal tilsyneladende ingen steder.

Javier Hernández, bedre kendt som Chicharito, har ikke gang i nogen imponerende sæson i West Ham. Fire Premier League-mål er det blevet til i 16 kampe for London-mandskabet. Rygterne i de engelske medier har længe gået på, at angriberen er på vej ud af klubben.

I Spanien skulle Valencia stå klar til at tage imod den tidligere Manchester United-spiller. Valencia ønsker at sende Michy Batshuayi tilbage til Chelsea, hvilket giver plads til endnu en angriber i klubben, hvilket er årsagen til, at klubben, ifølge Sky Sports, har sendt et tilbud på lige knap 60 millioner kroner afsted til London.

Det engelske medie skriver dog også, at West Ham har valgt at afvise den spanske klubs bud. Skulle det alligevel lykkes de to klubber at nå til enighed om et skifte, bliver det et retur til Spanien for Chicharito, som tilbragte 2014/-15-sæsonen på leje i Real Madrid.

En anden West Ham-angriber, som skulle være på vej ud er Lucas Pérez. Ifølge Sky Sports skulle West Ham og Real Betis være nået til enighed om en handel til en værdi af knap 30 millioner kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik