Fodbold nyheder

Tidligere spiller driller Arsenal

Af Torsten Brix

”The Gunners” kom til flest afslutninger imod West Ham, men var meget tamme imod tidligere holdkammerater.

Lørdagens tidligere Premier League-opgør var imellem West Ham og Arsenal, og udover, at det var et London-opgør, så var det også et møde imellem et ”nyt” Arsenal-hold med den forholdsvis nye manager Unai Emery og så flere tidligere spillere i klubben.

Den dopingdømte og tilbagevendte Samir Nasri var den offensive arkitekt for West Ham, der havde Lukasz Fabianski i målet og Lucas Pérez som angrebsreserve. De tidligere Arsenal-spillere var bedst imod slutningen af første halvleg, som ”The Gunners” ellers havde fået den bedste start på.

Mod slutningen af første halvleg kom West Hams irske Decian Rice til en stor hovedstødsmulighed, og kort efter pausen scorede midtbanespilleren så – på oplæg af Nasri, men også efter den meget udskældte Granit Xhaka slet ikke fik sparket bolden væk. Det blev kostbart, da kampen sluttede med en 1-0-sejr til West Ham.

Til kampen havde Emery valgt at sætte Mesut Özil helt af holdet og på Arsenal-bænken startede med erfarne spillere som Aaron Ramsey, Petr Čech, Stephan Lichtsteiner, Nacho Monreal og Hector Bellerin. De kunne se en tidligere holdkammerat – Nasri – drille Arsenal.West Ham – Arsenal: 1-0 (0-0)
1-0: Decian Rice (48)
Dommer: Jonathan Moss
Tilskuere: 59.954

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik