Fodbold nyheder

Avis: Dortmund klar på at sælge angriber

Af Daniel Fisker

Chronicle Live rapporterer, at Borussia Dortmund er parate til at sælge angriberen Maximilian Philipp, som står på ønskelisten i Newcastle.

Maximilian Philipp er ikke i kridthuset i Borussia Dortmund, hvor han ikke får den ønskede mængde spilletid. Den 24-årige tysker har spillet 512 Bundesliga-minutter i den igangværende sæson.

Rafael Benitez og Newcastle er ifølge Chronicle Live interesserede i at fiske i rørte vande og hente Philipp til Premier League. ”The Magpies'” målkonto er ikke ligefrem imponerende, hvilket Philipp efter al sandsynlighed kan rode bod på.

Talentspejdere fra Newcastle har efter sigende været udstationeret i Dortmund i flere uger. Deres eneste formål har været at holde et vågent øje med Philipp, som Borussia Dortmund ifølge Chronicle Live er villige til at give slip på.

Meget kunne desuden tyde på, at prisen på Maximilian Philipp ikke er skyhøj, når man tager den begrænsede mængde spilletid i betragtning. Rygterne går således på, at prisen for Philipp, som kun har spillet 22 Bundesliga-minutter siden oktober, er omkring 140 millioner kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik