Fodbold nyheder

Kan Milan-tyrker ende i Bundesligaen?

Af Stefan Lindahl

AC Milans Hakan Calhanoglu er i løbet af vinduet blevet rygtet væk fra AC Milan efter en sløj halv-sæson.

Hakan Calhanoglu er ønsket i den tyske Bundesliga-klub RB Leipzig. Tyrkeren er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra AC Milan til netop Bundesligaen. For to dage siden havde piben dog en anden lyd, da Milan-træner Gennaro Gattuso angiveligt påpegede, at offensiv-spilleren absolut ikke skulle nogen steder hen.

I dag mener mediet Calciomercato dog at vide, at der faktisk finder forhandlinger sted. Angiveligt er Bundesliga-klubben klar til at sende 150 mio. kroner til Milano-klubben for tyrkeren, der tidligere har spillet Bundesliga-fodbold for Leverkusen og Hamburger SV. Overgangssummen matcher nærmest det beløb, som Milan selv betalte for 10-eren, da man hentede ham i Leverkusen. 24-årige Calhanoglu selv skulle være meget interesseret i et skifte til en top-klub i Bundesligaen efter blot 18 måneder i Milan-trøje nummer 10.

Af mediet anses Gattuso som den største hindring for en mulig transfer, og angiveligt skal tyrkeren først snakke et muligt skifte i gennem med ham, som mediet kalder Calhanoglus fodbold-far. I denne sæson har offensiv-spilleren været særdeles udskældt af både Milan-tilhængere og medier. Samtidig er Gattuso blevet beskyldt for ikke at bruge tyrkeren rigtigt i sin formation.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik