Fodbold nyheder

City moste Burton

Af Ryan Svale

Manchester City og Gabriel Jesus knuste Burton Albion med hele 9-0 i det første semifinaleopgør i Carabao Cuppen

De engelske mestre fra Manchester City havde hjemme på Etihad Stadium besøg af Burton Albion, der til daglig gør sig i den engelske League One.

City tog dog ikke let op opgaven og stillede op med et stærkt hold med flere profiler. Der blev derfor heller hvilket på laurbærrene fra Citys side, der allerede efter fem minutters spil kom foran med 1-0, da tilbagevendte Kevin De Bruyne headede værterne i front.

Gabriel Jesus øgede føringen efter 30 minutters spil. İlkay Gündoğan sendte Leroy Sane i dybden og den tyske fløjspiller sendte en afslutning af sted, men den sad lige på målmanden. Bolden strøg dog op i luften og landede for fødderne af Gabriel Jesus, der let kunne gøre det til 2-0

Samme Gabriel Jesus blev dobbelt målscorer blot fire minutter efter, da İlkay Gündoğan sendte David Silva i i dybden. Spanieren sendte bolden på tværs til Gabriel Jesus, der havde massere af tid til at ligge bolden stille og roligt i Burton-målet.

Ukrainske Oleksandr Zinchenko kom også på måltavlen i første halvleg, da han efter 37 minutter scorede et godt mål. Hvad der lignede et indlæg krøllede flot ind i Burton-målet.

Manchester City fortsatte scoringen i anden halvleg, hvor Gabriel Jesus også kunne score hattrick. Det skete i det 57. minut, hvor David Silvas indlæg fandt Gabriel Jesus inde i feltet. Brasilianeren timede sit hovedstød præcist og kunne se bolden gå i mål til 5-0.

Indskiftede Phil Foden gjorde det til 6-0, da han efter lidt klumpspil inde i feltet stod klar på riposten, efter et Gabriel Jesus forsøg blev reddet af Burton-målmanden.

City og i særdeleshed Gabriel Jesus var dog slet ikke færdige. Jesus skulle nemlig score sit fjerde mål i kampen, da han i det 65. minut stod klar tæt på mål og blot skulle sætte foden på efter godt forarbejde af Leroy Sane.

Kyle Walker skulle også komme på scoringstavlen. Højrebacken havde sneget sig med en i feltet og Riyad Mahrez fandt englænderen, der blot skulle sætte indersiden fod.

Riyad Mahrez skulle også selv komme på scoringstavlen efter endnu et indlæg, som algerieren satte foden på og over to omgange fik bolden i kassen.

Det blev det sidste mål i en meget ensigdig kamp, der sagtens kunne være endt med flere mål til hjemmeholdet


Manchester City – Burton Albion: 9-0 (4-0)
1-0: Kevin De Bruyne (5')
2-0: Gabriel Jesus (30')
3-0: Gabriel Jesus (34')
4-0: Oleksandr Zinchenko (37')
5-0: Gabriel Jesus (57')
6-0: Phil Foden (62')
7-0: Gabriel Jesus (65')
8-0 Kyle Walker (70')
9-0 Riyad Mahrez 83')

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik