Fodbold nyheder

Juventus blander sig i Bayerns jagt

Af Stefan Lindahl

Chelsea-talentet Callum Hudson-Odoi er i dette vindue blevet kædet sammen med Bayern München. Nu blander Juventus sig angiveligt i Bayerns jagt.

De engelske medier The Sun og Mirror meddeler begge, at Juventus har i sinde at blande sig i Bayern Münchens jagt på den talentfulde Chelsea-offensivspiller Callum Hudson-Odoi. Begge medier fortæller, at Chelsea og Serie A-duksene angiveligt allerede har holdt møder omkring det 18-årige talent.

Bayern har flere gange budt på Hudson-Odoi i januar-vinduet, men har fået afslag fra London-klubben. Angiveligt var seneste bud på små 300 mio. kroner. Et bud som Juventus angiveligt skal matche eller overbyde for at have en chance for den unge englænder, der ifølge medierne ville foretrække et skifte til sydtyskerne.

For to år siden var Hudson-Odoi en del af det engelske U17-landhold, der vandt VM. I år er han blevet en fast bestanddel af Chelseas førsteholdstrup efter italieneren Maurizio Sarri overtog manager-gerningen fra landsmanden Antonio Conte. Den unge englænder kæmper dog stadig for at bide sig fast i Sarris start-ellever. Et senior-mål er det indtil videre blevet til i Chelsea.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik