Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Kasper Duelund Jensen

Dagens engelske rygter har nok navne at tage fat i. Et af dem er dansk og særdeles velkendt på den internationale fodboldscene.

Sevilla har haft samtaler med Chelsea med henblik på at leje Álvaro Morata for den resterende del af sæsonen. (Goal)

Cesc Fàbregas er fortsat tæt på at skifte til AS Monaco. Handlen er dog blevet forsinket, fordi Ligue 1-klubben endnu ikke er blevet enig med Chelsea om en transfersum. (London Evening Standard)

Ole Gunnar Solskjær har på rekordtid gjort sig så populær hos spillertruppen i Manchester United, at spillerne nu håber på, at nordmanden får lov til at blive på manager-posten efter sæsonen. (Daily Mirror)

United har igen forsøgt sig med et bud på Diego Godin. Hverken Atlético Madrid eller spilleren selv ønsker dog at forhandle med den engelske storklub. (Tutto Mercato Web)

Real Madrid har intensiveret jagten på Christian Eriksen. Klubben gør sig således klar til at byde 832 millioner kroner for den danske Premier League-spiller. (The Independent)

Eriksen selv vil gerne blive i Tottenham, men kun hvis hans nuværende ugeløn på 583.000 kroner bliver fordoblet. (Daily Mail)

Juventus vil overveje at sælge Paulo Dybala, hvis klubben modtager et bud på over 749 millioner kroner. (Tuttosport)

Manchester City, Bayern München og Paris Saint-Germain er alle blevet afvist i bestræbelserne på at få fingrene i den argentinske angriber. (Tuttosport)

Borussia Dortmund og Bayern München har begge planer om at gå efter Timo Werner fra RB Leipzig. Den 22-årige tysker er dog også i Liverpools søgelys. (Bild)

Chelsea har fået en stærk interesse i Nicolo Barella fra Cagliari. London-klubben møder dog konkurrence fra både Napoli og Inter. Den italienske midtbanespiller er vurderet til at koste 375 millioner kroner. (Goal)

Unai Emery har opfordret ledelsen i Arsenal til at afslutte en handel med Barcelona, der skal se Denis Suárez ankomme til London. Barcelona vil gerne gå med til at leje spilleren ud for den resterende del af sæsonen for derefter at sælge ham til sommer for 166 millioner kroner. (London Evening Standard)

Arsenal er desuden favoritter til at lande Yannick Carrasco. Den 25-årige belgier valgte for lige godt et år siden at skifte fra Atlético Madrid til kinesiske Dalian Yifang. (Daily Mirror)

West Ham United er ivrige efter at få fat i Gabriel Barbosa. Inter har indtil videre tilbudt London-klubben den brasilianske skarpretter på en lejeaftale for den resterende del af sæsonen. (Daily Mirror)

Southampton har modtaget flere bud på klubbens italienske angriber Manolo Gabbiadini. (Daily Echo)

Derby-manager Frank Lampard har forsøgt at overbevise Chelsea om at sende Ethan Ampadu til Pride Park Stadium, men uden held. (The Independent)

AC Milan jagter Genoas polske bomber Krzysztof Piatek. Planen er at gøre Piatek til den permanente erstatning for Gonzalo Higuaín. (La Gazzetta dello Sport)

Arsenal og Manchester United skal kæmpe med hinanden om underskriften fra den kun 18-årige brasilianske målmand Gabriel Brazao. Han spiller til dagligt i Cruzeiro. (Teamtalk)

Juventus har stadig en forhåbning om at bringe Isco til Torino, hvorfor klubben nu har intensiveret jagten på den spanske kreatør. (Tuttosport)

Bruno Fernandes er en eftertragtet spiller. Liverpool og Everton befinder sig i øjeblikket i en direkte duel om portugiserens underskrift. (A Bola)

Fulham, Burnley, Cardiff City og Newcastle United er alle interesserede i den tidligere Tottenham-spiller Clinton N'Jie, som nu er at finde i Marseille. (Daily Mail)

Fulham er også klar til at gå efter Youssouf Sabaly, der gør sig som højreback i Bordeaux. (L'Equipe)

Crystal Palace har en reel interesse i Oumar Niasse, som har svært ved at spille sig på holdet i Everton. (London Evening Standard)

Tammy Abraham er i øjeblikket lejet ud fra Chelsea til Aston Villa. Den 21-årige englænder mødte dog ikke op til gårsdagens træning i Villa, fordi han nærmer sig en permanent aftale med Wolverhampton Wanderers. (Daily Mirror)

Everton-manager Marco Silva er kun interesseret i at få spillertruppen forstærket i januar, hvis nogle af spillerne fra hans egen ønskeliste skulle ske at blive tilgængelige. (Liverpool Echo)

Darren Moore, der sidder på manager-sædet i West Bromwich Albion, har planlagt at bruge en del af denne uge på at overbevise Wes Hoolahan om at blive på The Hawthorns. (Daily Star)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik