Fodbold nyheder

Modrić kritiserer Ronaldo og Messi

Af Obaida El-Itr

Ifølge Luka Modrić er det mangel på respekt, at Ronaldo og Messi ikke deltog i Ballon d'Or ceremonien.

For første gang i ti år, var det ikke Ronaldo eller Messi som løb med hæderen som verdens bedste fodboldspiller. Denne gang blev det Real Madrid-kratøren Luka Modrić. Et utal af fodboldstjerner og kendte havde lagt vejen forbi Paris for at deltage i ceremonien, men de to største havde meldt afbud. Messi og Ronaldo var ikke til stede, og det behager ikke Modrić.

- Det har vist sig, at disse priser og trofæer kun har en værdi, når Ronaldo eller Messi vinder dem. Det er ikke fair for alle andre fodboldspillere eller for de nominerede, som de sidste ti år har stemt på dem. Men enhver kan gøre, hvad de synes er bedst for dem.

Selvom Modrić udtrykker sin skuffelse over de to stjerners manglende deltagelse, så mener han stadig, at de er de to bedste.

- Denne pris bliver vundet ud fra det man har opnået gennem en enkelt sæson. Hvis man bare skulle stemme på de spillere med de bedste kvaliteter, ville Messi og Ronaldo vinde alle priser, da de er de bedste, siger Modrić til det kroatiske medie Sportske Novosti, ifølge Metro.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik